Kleopatras kam

Kleopatras kam publicerades första gången 2007.
Kleopatras kam publicerades första gången 2007.

“Jag har ett uppdrag åt er. Jag vill att ni ska mörda min man.”

Orden yttras av en äldre kvinna som kommer in på det nystartade företaget Kleopatras kam. Hon vill bli av med sin man som misshandlar henne, och hon är beredd att betala ordentligt för tjänsten.

Kleopatras kam har som affärsidé att lösa människors problem, men det var inte precis den sortens problem som vännerna Anna, Mari och Fredrik väntat sig. Nu ställs allting på sin spets och snart upptäcker de att de egentligen inte vet någonting om varandra eller hur långt de är beredda att gå…

Kleopatras kam är ett relationsdrama med förvecklingar, en spänningsroman med ständiga överraskningsmoment. Om hämnd och försoning, om rätt och fel och om människans oberäkneliga innersta.

Kleopatras kam är ett stort wow, underbar och innehåller fler överraskningar än ett Kinderägg. Ernestams språk är vackert och hennes fantasi helt otrolig. När man tror sig veta hur allt är gör Ernestam en snabb manöver och kullkastar allt.

– Smålänningen

Här nedan kommer länk till köp på nätet. Gynna annars gärna din lokala bokhandel. De, och alla som arbetar där, betyder så mycket för att böcker syns, sprids och blir lästa!