Richard Ryan

Nästan alla fotografier som syns i samband med mina böcker och här på hemsidan har tagits av fotograf Richard Ryan. Richard och jag har varit vänner i femton år och han har följt mig och tagit bilder under lika lång tid. Hans sätt att med kameran inte bara tolka det han ser utan ge det ytterligare en dimension är fantastisk. Jag beundrar hans konstnärliga uttryck i alla former och har alltid känt mig fullständigt trygg när vi arbetar tillsammans. Att Richard dessutom har valt att genom fotografier visualisera mina böcker är jag stolt över. Richard har tagit det författarporträtt som kommer att synas på baksidan av höstens bok Öga för öga, tass för tass. En fotosession där han fick inte bara mig utan också modellkatten Stina att visa sina bästa sidor. Han är en mångsidig konstnär som också har haft stora framgångar med sina grafiska blad. Besök hans hemsida eller hans kombinerade butik och showroom på Västmannagatan 79 i Stockholm.
Richard Ryan.
Richard Ryan.