Efterdyningar

Ett boksläpp är alltid en hektisk period. Fantastiskt med uppmärksamhet, omtumlande att se sin bok i handeln. Den sårade pianisten har redan sålts till mitt fina franska förlag Gaïa och nu tillkom alldeles nyligen ytterligare ett i Polen. Väldigt roligt att komma ut på Kobiece Publishing House som stolt menar att deras författare är oberoende tänkare, innovativa och inspirerande. I Lettland släpps nu Busters öron och jag älskar både omslaget och stavningen av mitt namn.
Busters öron på lettiska.
Busters öron på lettiska.
Därtill har SJ:s magasin Kupé rekommenderat mig i en fin recension som en av tre läsvärda böcker i sitt majnummer. Likadant ABFs magasin Fönstret, där Caroline Engvall, själv framgångsrik författare, skriver oerhört positivt om Den sårade pianistens handling och språk.
fonstret_recension
Riktigt lycklig blir jag också av alla fina läsarreaktioner som strömmar in, såväl från sådana som redan känner till mig till nytillkomna läsare samt generösa kollegor. Den glädjen värmer något alldeles speciellt.