Knäckta ägg och krossade hjärtan – en alldeles omöjlig påsk

Böcker: Knäckta ägg och krossade hjärtan – en alldeles omöjlig påsk är en rolig och underfundig berättelse om relationer, svek och att komma igen.

Böcker - Maria Ernestam

Maria Ernestams berättelser rör sig mellan olika genrer, romaner, noveller, spänning och humor. Hon intresserar sig för hemligheter och människors drivkrafter liksom det förflutnas påverkan på nuet. Maria har fått särskild uppmärksamhet för sin omsorg om språket och de minutiöst komponerade intrigerna.

Alla böcker

Toalettpappers­kungen

Han kunde verkligen konsten att bunkra! Möt Ejnar Svensson – den lille tjänstemannen som på grund av ett räknefel blev Toalettpapperskungen med hela svenska folket.

VISA MER

Den sårade pianisten

Den sårade pianisten är en roman om relationer, hemligheter och drömmar. Om barndomens spöken, musikens betydelse och människor som söker möjligheten att leva ett fritt liv.

VISA MER

Marionetternas döttrar

En varm sommardag i början av åttiotalet gör den elvaåriga Mariana en fasansfull upptäckt. Fastbunden på en av hästarna på familjens karusell snurrar hennes pappa runt runt. Skjuten till döds.

VISA MER

På andra sidan solen

Det är påsklov och Viola, hennes man Axel och deras två tonårsdöttrar reser ner till Skåne. Där har de fått låna ett hus, inte långt ifrån det hem där Axels mor vårdas.

VISA MER

Busters öron

Eva har i alla år vårdat sina rosor, medveten om att relationer till blommor kan vara enklare än relationer till familjen …

VISA MER

Caipirinha med Döden

På ytan verkar Ericas liv perfekt. Hon och hennes sambo Tom älskar varandra och trivs med sin tillvaro. Eller det är åtminstone vad Erica tror…

VISA MER
Metro
AFTONBLADET
Amelia
ica
Kupe
previous arrow
next arrow